Franta Kocourek / Michal Rapant : V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety.

V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety. Nikde mě nehledejte, jsem ve vás. Známý recesista franta kocourek zemřel před 30 lety, 7. Rodina libuše šafránkové zveřejnila parte rodina. 0:49 schwarzenegger překvapil skvělou formou.

V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety. Což takhle dát si Å¡penát - filmserver.cz
Což takhle dát si špenát - filmserver.cz from filmserver.cz
0:49 schwarzenegger překvapil skvělou formou. Známý recesista franta kocourek zemřel před 30 lety, 7. Rodina libuše šafránkové zveřejnila parte rodina. V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety. Nikde mě nehledejte, jsem ve vás.

Známý recesista franta kocourek zemřel před 30 lety, 7.

Známý recesista franta kocourek zemřel před 30 lety, 7. Nikde mě nehledejte, jsem ve vás. Rodina libuše šafránkové zveřejnila parte rodina. V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety. 0:49 schwarzenegger překvapil skvělou formou.

V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety. Rodina libuše šafránkové zveřejnila parte rodina. Nikde mě nehledejte, jsem ve vás. Známý recesista franta kocourek zemřel před 30 lety, 7. 0:49 schwarzenegger překvapil skvělou formou.

V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety. Brno, zvané též Kocourkov | Domov | Lidovky.cz
Brno, zvané též Kocourkov | Domov | Lidovky.cz from 1gr.cz
V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety. Nikde mě nehledejte, jsem ve vás. 0:49 schwarzenegger překvapil skvělou formou. Známý recesista franta kocourek zemřel před 30 lety, 7. Rodina libuše šafránkové zveřejnila parte rodina.

V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety.

Nikde mě nehledejte, jsem ve vás. Rodina libuše šafránkové zveřejnila parte rodina. Známý recesista franta kocourek zemřel před 30 lety, 7. V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety. 0:49 schwarzenegger překvapil skvělou formou.

V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety. 0:49 schwarzenegger překvapil skvělou formou. Známý recesista franta kocourek zemřel před 30 lety, 7. Nikde mě nehledejte, jsem ve vás. Rodina libuše šafránkové zveřejnila parte rodina.

0:49 schwarzenegger překvapil skvělou formou. Brno, zvané též Kocourkov | Domov | Lidovky.cz
Brno, zvané též Kocourkov | Domov | Lidovky.cz from 1gr.cz
V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety. Rodina libuše šafránkové zveřejnila parte rodina. Známý recesista franta kocourek zemřel před 30 lety, 7. 0:49 schwarzenegger překvapil skvělou formou. Nikde mě nehledejte, jsem ve vás.

V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety.

Rodina libuše šafránkové zveřejnila parte rodina. 0:49 schwarzenegger překvapil skvělou formou. Nikde mě nehledejte, jsem ve vás. Známý recesista franta kocourek zemřel před 30 lety, 7. V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety.

Franta Kocourek / Michal Rapant : V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety.. 0:49 schwarzenegger překvapil skvělou formou. V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety. Nikde mě nehledejte, jsem ve vás. Známý recesista franta kocourek zemřel před 30 lety, 7. Rodina libuše šafránkové zveřejnila parte rodina.

V 73 letech posiluje a tasí meč jako zamlada arnie zvedá těžké činky a předvádí bojovou choreografii z filmu, který byl natočen před téměř 40 lety franta. Rodina libuše šafránkové zveřejnila parte rodina.